به همین منظور بهتر است اهمیت خاص و ویژه ای برای پیشگیری قائل شد تا به درمان بیماری های مختلف مثل درمان دیابت یا سخت تر از آن درمان سرطان نیازی وجود نداشته باشیم. یکی از مهم ترین عوامل درمان دیابت، تغذیه است. در این حالت بهتر است خوردن برنج را کم کرده و جو را جایگزین برنج کنید. دستگاه گوارش جو را مدت طولانی تری در خود نگه می دارد و باعث می شود که قندها به تدریج وارد خون شوند. مصرف گوشت گاو و مرغ باید کنترل شده باشد. گوشت گاو عاری از چربی و گوشت مرغ فقط قسمت سینه مرغ مصرف شود. گوشت گاو و مرغ به این دلیل که سرشار از پروتئین است باعث می شود مدت طولانی تری سیر بماند. مصرف ماهی به شدت توصیه می شود، زیرا افراد مبتلا به دیابت ممکن است دچار بیماری های قلبی و عروقی شوند و گوشت ماهی احتمال ابتلا به این گونه بیماری ها را پایین می آورد. استفاده از زردچوبه و دارچین نیز برای بیماران دیابتی مفید است. هنگام پختن مرغ معمولاً پوست آن مقدار زیادی نمک را قبل از رسیدن نمک به گوشت مرغ جذب میکند. ماهیهای چرب مفیدترند. چرا که حاوی سطوح بالایی از اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. مثل ساردین، ماهی آزاد، ماهی تن و شیر ماهی و قزل الا. گرچه برخی از صدفها و میگوها نسبت به اکثر ماهیها، کلسترول بیشتری دارند، اما میزان چربی اشباع و چربی کلی آنها نسبت به گوشت قرمز و گوشت طیورکمتر است و در نتیجه به عنوان غذاهای سالم قلبی شناخته میشوند. از شیوه آشپزی همراه با مصرف کمتر روغن مانند آب پزکردن، کباب کردن، پختن در فر داخل کیسههای مخصوص اب پز و یا بریان کردن استفاده کنید. شیر کامل به طور گستردهای در پختوپز استفاده میشود، مانند انواع خامهها و خمیرها؛ اما مشکل شیر کامل این است که حاوی مقدار زیادی چربی اشباع است. این نوع چربی سطح کلسترول بد شما را بالا میبرد که میتواند شریانها را مسدود کند و در نتیجه باعث شود قلب برای پمپاژ خون سختتر کار کند. از محصولات لبنی کمچرب یا بدون چربی، استفاده کنید. کره بادام زمینی معمولاً حاوی مقدار زیادی سدیم نیست؛ اما در واقع از چربیهای اشباع شده تشکیل شده است. 41% تا 51% در آقایان خاصیت ضدباکتری و ضدقارچ زخم بودن نوک پستان مادر هنگام شیر دادن آب جوش به آن اضافه کنید و درب آن را بگذارید تورم، اتساع یا نفخ شکم آمارها نشان می دهد در طول یك سال از هر 800 مورد مرگ روزانه در كشور، حدود 360 مورد آن ها بر اثر بیماری های قلبی-عروقی است. امكان بروز بیماری های قلبی عروقی پس از سن 40 سالگی در مردان 49 درصد و در زنان 39 درصد است. رژیم غذایی ناسالم و شیوه زندگی نادرست نیز باعث ایجاد و تشدید چاقی، افزایش چربی خون و افزایش فشارخون می شود در حالی كه به گفته پزشكان رژیم غذایی عامل اصلی تنظیم فشارخون است. غذاهایی كه خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را كاهش می دهد شامل مواد غذایی حاوی ویتامین بی و پروتئین سویا است، ویتامین ها تأثیر زیادی روی كاهش بیماری های قلبی و عروقی دارد. در شرایطی كه بیماری قلبی و عروقی مهم ترین عامل مرگ و میر در كشور به شمار می رود باید به شیوه زندگی و نوع تغذیه خود را تغییر داد و ریسك های بروز این بیماری را به حداقل رساند. درمان آن نیز از طریق کنترل چربی خون است. چربی خون بالا همچنین باعث ایجاد لکه های زرد روی پوست می شود که در بعضی از موارد روی چشم ها نیز دیده می شود . این لکه ها آسیب زا نیستند اما شکل بدی به پوست می دهند و در بعضی از موارد نیز می ترکند که نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارند. برای نعوظ مناسب باید جریان خون به خوبی به آلت تناسلی برسد . زمانی که چربی و کلسترول خون بالا باشد ، فضای رگ ها برای رفت و آمد خون تنگ می شود و جریان خون به آلت کاهش پیدا می کند. در نتیجه آلت خون کافی دریافت نمی کند و نمی تواند به اندازه کافی نعوظ داشته باشد و علاوه بر آن، چربی خون بالا نیز مواد شیمیایی خاصی را در بدن تولید می کند. زمانی که رگ ها نتوانند پمپاژ خوبی به قلب داشته باشند و دچار گرفتگی باشند ، درد قفسه سینه به وجود می آید. چاقی :افزایش توده بدنی و بی.ام.آی بالای 30 ، فرد را در معرض چربی خون بالا قرار می دهند. ورزش نکردن : ورزش کردن سطح HDL را بالا می برد و کلسترول بد یا LDL را کاهش می دهد. سیگار کشیدن : سیگار به دیواره رگ های خونی آسیب وارد می کند و میزان چربی های مضر را در رگ افزایش می دهند. سن : زمانی که سن فرد بالا می رود ، خطر ابتلا به افزایش چربی خون افزایش پیدا می کند و رگ های خونی را نیز در معرض آسیب قرار می دهد. دیابت :قند خون بالا عاملی برای افزایش چربی خون می باشد که همگی به بدن آسیب وارد می کند . در دوران بارداری، وریدهای ساق پا پرتر بوده و راحت تر پاره میشوند، زیرا حجم خون و فشار شکمی در این دوران افزایش مییابد و هورمونها سبب گشاد شدن رگهای خونی میشوند. هرچه حاملگی به پایان خود نزدیک میشود خطر واریس افزایش مییابد. از این رو زنان باید بیش از مردان، به خصوص با افزایش سن، مراقب سبک زندگی خود (زندگی بی تحرک، پوشیدن لباس های تنگ و کفش پاشنه بلند) باشند تا مبتلا به این بیماری وریدی نشوند. سرطان خون و سرطان لنفاوی از سرطان هایی هستند که احتمال بروز آنها در خانم ها نسبتا کم است. خون و لنف ارتباط نزدیکی با یکدیگر دارند و هر دوی آنها به تمام بخش های بدن می رسند و می توانند سلول های سرطانی را منتشر کنند. سرطان خون (لوسمی یا لوکمی؛ leukemia) انواع مختلف دارد و بعضی از این انواع خطرناک ترند. در تمام سرطان های خون، تولید بیش از حد انواع مختلف گلبول های سفید و تومورها در مغز استخوان، طحال و گره های لنفاوی دیده می شود. ه همه ی ما با شٌدن چربی خون ذهنمان به سمت بیماری ی خطرناکی از جمله مشکلات قلبی و سکته کشیده می شود اما باید بدانیم که وجود چربی به مقدار نرمال برای بدن ضروری است و یک منبع اصلی انرژی در بدن ما محسوب میشود. در واقع تنها مقدار بیش از حد چربی مشکل ساز و اینکه برای بدن خطرناک است. ممکن است اسم کلسترول و تری گلیسیرید را شنیده باشید و قطعآ این سوال برایتان پیش آمده که فرق بین این دو چیست؟ درکل چربی ها مولکول های لیپیدی موجود در خون هستند که به دو قسمت کلسترول و تری گلیسیرید طبقه بندی میشوند. کلسترول که قسمت خیلی زیادی از آن توسط کبد و روده و مقدار کمتری از آن توسط رژیم غذایی تامین میشود دارای دو نوع کلسترول خوب و بد است. به لیپوپروتین (HDL) کلسترول خوب و لیپوپروتین (LDL ) کلسترول بد گفت میشود . هرچه مقدار HDL بیشتر باشد بهتر است چون شما را از خطر بیماری های قلبی و سکته حفظ میکند، اما LDL خطر بیماری های قلبی را افزایش می دهد. تری گلیسیرید که رایج ترین نوع چربی در بدن است میزان چربی خون را به ما نشان میدهد و با مصرف مواد غذایی پر کالری مقدار آن بالا میرود. اما در کل چربی خون مجموع تمام چربی هایی است که درخون وجود دارد و شامل کلسترول خوب و تری گلیسیرید می شود. جهت استفاده از خدمات آزمایش در منزل می توانید درخواست خود را در سامانه پالسی نو ثبت کنید. چطور درگیر چربی خون می شویم؟ نیز میتواند روی چربی خون تاثیرگذار باشد و آن را بالا ببرد. ✓ تریگلیسرید یا Triglyceride: تری گلیسرید، رایجترین چربی در بدن است. هنگام غذاخوردن، بدن کالری مورد نیاز شما را به تری گلیسیرید تبدیل میکند که در سلولهای چربیذخیره میشود. سطح تری گلیسیرید میتواند در افرادی که دارای اضافه وزن و دیابت هستند، بیشتر باشد. کلیه یکی از اندام های حیاتی بدن است. تشخیص زودهنگام بیماریهای کلیه در کودکان به درمان به موقع کمک میکند. آزمایشاتی که در آزمایشگاه پاتوبیولوژی نارون برای بررسی مشکلات مربوط به کلیه انجام میشود، عبارتند از: بررسی ادرار و تخمین میزان فیلتراسیون گلومرولی (GFR). با بررسی میزان غلظت کراتینین پلاسما (PCr) میتوان مشکلات کلیه را تشخیص داد. به این علت که کودکان مبتلا به بیماری مزمن کلیه در آغاز به ندرت علائمی از خود نشان میدهند، اغلب تا مراحل پیشرفته مشکلات کلیه تشخیص داده نمیشود. کراتینین یک ماده زائد است که بدن هر روز به میزان ثابت این ماده را تولید میکند. کراتین فقط میتواند از طریق کلیهها از بدن خارج شود، بنابراین سطح بالاتر کراتینین نشان دهنده کاهش عملکرد کلیه است. سطح کراتینین از طریق انجامآ زمایش خون ساده بررسی میشود. در آزمایش تخمین میزان فیلتراسیون گلومرولی، میزان کارآیی کلیه ها در تصفیه خون اندازه گیری میشود.
درمان چربی خون بالا چگونه است؟ (17)نظرات این مطلب
تعداد صفحات : -1
درباره ما
اطلاعات کاربری
آرشیو
خبر نامه
چت باکس
پیوندهای روزانه
آمار سایت
کدهای اختصاصی